Kundtjänst

Hemleverans av mat direkt till din dörr!

Vi levererar fräscha matvaror till hushåll och företag över hela Stockholm och Göteborg. Beställ din mat hemma i lugn och ro så sköter vi handlandet! Maten packas varsamt och levereras sedan när det passar dig. För visst finns det viktigare (och roligare!) saker att ägna sin fritid åt än att trängas i mataffären?

Vill du förenkla lite till, prova på vår färdigplanerade matkasse med råvaror och recept till fem delikata och lättlagade middagar för fyra personer. Abonnera eller handla en kasse när det passar dig. Vi ser fram emot att få leverera din mat!
Margarin NS (600g) (Flora)
Margarin NS (600g) (Flora) 45,67 kr/kg 27,4 kr/st
st
Herrgård 28% Mild (ca 667g) (Arla Ko)
Herrgård 28% Mild (ca 667g) (Arla Ko) 88,01 kr/kg 58,7 kr/st
st
Tvättmedel Color (750g) (Via)
Tvättmedel Color (750g) (Via) 43,87 kr/kg 32,9 kr/st
st
Grevé 28% Mild (ca 667g) (Arla Ko)
Grevé 28% Mild (ca 667g) (Arla Ko) 88,01 kr/kg 58,7 kr/st
st
Fri leverans, prova nu!
Vi vill hjälpa dig att komma igång med att handla mat på nätet så vi bjuder på din första leveransavgift, det kostar inget att prova!
När du handlar här på Nätlivs.se är det vi på Matboden Ektorp som plockar och levererar din mat.
Har du frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss. Telefon: 08-716 13 80 E-post: stockholm@natlivs.se Andreas Rosensparr med personal hälsar dig välkommen.
Nätlivs söker nya butiker!
Vårt mål är att erbjuda hela svenska folket möjlighet att handla mat över internet. Har du en matbutik och är intresserad av att ansluta den till Nätlivs.se? Kontakta oss för mer information. Telefon: 08-400 200 60 E-post: info@natlivs.se
Handla mat på nätet skall vara enkelt!

Att handla mat på nätet är ett enkelt och bekvämt sätt att förenkla din vardag.

Komplett sortiment med mat online. Våra butiker är full av fantastiska erbjudanden och vi hälsar dig välkommen till oss! Njut av att handla hemma i lugn och ro så levererar vi maten när det passar dig.

Prova gärna, vi bjuder på din första leveransavgift! Kan det bli enklare?

Färdigplanerad matkasse hem till dörren!

Matkassen innehåller ingredienser till 5 goda och lättlagade middagar för 4 personer. Receptblad med tydliga instruktioner till varje rätt följer med leveransen.

Beställ enstaka matkassar när det passar!

Levererar vi hem till dig?
Betala med kort eller faktura!