Om Nätlivs.se

Hemleverans av mat direkt till din dörr!

Vi levererar fräscha matvaror till hushåll och företag över hela Stor-Stockholm. Beställ din mat hemma i lugn och ro så sköter vi handlandet! Maten packas varsamt och levereras sedan när det passar dig. För visst finns det viktigare (och roligare!) saker att ägna sin fritid åt än att trängas i mataffären?

Vill du förenkla lite till, prova på vår färdigplanerade matkasse med råvaror och recept till fem delikata och lättlagade middagar för fyra personer. Abonnera eller handla en kasse när det passar dig. Vi ser fram emot att få leverera din mat!

Hemkörning av mat från Nätlivs

Om du upplever att tiden inte räcker till och du kan se fördelarna med att ha en samarbetspartner som inhandlar och levererar maten direkt till din dörr så är förmodligen Nätlivs precis det som du har letat efter. Många människor i dagens samhälle tycker att de har alldeles för lite tid att spendera tillsammans med sin familj och de personer som de älskar. Inte nog med att man ska jobba omkring 40 timmar per vecka och få ihop pusslet med familjens alla aktiviteter, man ska även planera inköp och handla mat också. Nätlivs hjälper dig och din familj så att ni får mer tid över till andra saker som är betydligt roligare än att inhandla matvaror. Du har valmöjligheten att välja ut dina matvaror helt själv eller så kan du beställa en av våra redan färdigplanerade matkassar. Nätlivs kan alltså både välja ut dina matrecept och även ta hand om matinköpen åt dig. Det kan inte bli mycket enklare än så.

Hemkörning av nyttig mat

Näringsriktig mat är ett absolut måste för att vi ska kunna prestera på ett så optimalt sett som möjligt. Det finns inga genvägar till detta maten som vi äter står i direkt relation till hur vi mår och presterar. Gällande våra barn är detta särskilt viktigt då deras kropp och sinne är under ständig utveckling och kommer att återspeglas i den mat som de äter. Speciellt som förälder kan det vara en utmaning att få tiden att räcka till och dessutom vara uppdaterad om vad som är den bästa maten enligt nya rön och olika dietister, etc. Nätlivs är medvetna om allt detta och i vårat sortiment så hittar du de bästa råvarorna för en rätt sammansatt och näringsriktig kost. Därför är vi också speciellt stolta när vi kan berätta för dig att Nätlivs samtliga recept är komponerade av två erfarna dietister och en professionell kock. Detta sammantaget innebär att du kan känna dig trygg som kund hos oss.

Med allt detta sagt, så önskar vi dig hjärtligt välkommen som kund hos Nätlivs!

Andreas Rosensparr AB
Ektorpsvägen 4, 131 47 Nacka
Org.nr: 556712-8508
Telefon: 08-7161380
E-post: matboden[at]matrebellerna.se
Matboden Ektorp
När du handlar här på Nätlivs.se är det vi på Matboden Ektorp som plockar och levererar din mat. Har du frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss. Telefon: 08-558 09 960 E-post: stockholm@natlivs.se Andreas och Marcus med personal hälsar dig välkommen.
Hämta i Butik eller Hemleverans!

Hemleverans:
Nacka, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Älta, Tyresö, Trångsund, Skogås, Johanneshov, Bandhagen, Hammarbysjöstad, Gustavsberg

Hämta i Butik:
Vi erbjuder också ihop-plockning av varor för avhämtning för boende i Stockholm onsdag-fredag.

För leverans av varor på onsdagar, beställ på måndag före kl. 13.00.
För leverans av varor på torsdagar, beställ på tisdag före kl. 13.00.
För leverans av varor på fredagar, beställ på onsdag före kl. 13.00.

För närvarande tar vi endast emot kortbetalning.

Betala med kort!