Nätlivs allmänna villkor

Allmänna villkor

För att handla på Nätlivs måste du vara 18 år och myndig. Legitimationskontroll kan komma att ske.

Priser

Alla priser visas i SEK och inklusive moms. Om priset på en vara har ändrats gäller priset som angavs när beställningen lades. Plockavgoften är 49 kr inkl moms och leveransavgiften är 99 kr inklusive moms.

Betalning

Kort
Kortbetalning sker med VISA/Mastercard direkt i kassan vid ordertillfället.
Nätlivs är anslutna till SveaWebPay - en del av Svea Ekonomi AB internetbaserade betaltjänst som är en av de mest säkerhetsanpassade på marknaden (PCI-certifierade av både VISA och Mastercard).
Observera att vi reserverar 80 kr utöver ordersumman, detta för att eventuella justeringar av viktvaror kan förekomma samt att papperskassar debiteras efter att order är färdigplockad.
Faktura
Nätlivs.se erbjuder i samarbete med Svea Ekonomi möjlighet för privatpersoner och företag att handla mot 10 dagars faktura. För denna tjänst debiteras en fakturaavgift på 25 kr (inkl moms). När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer alt. organisationsnummer. Betalningsvillkor är normalt 10 dagar netto.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 2 % per månad från förfallodagen. Vid påminnelse debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år.

För privatpersoner sker endast leverans till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress.

Ändring av order

I dagsläget går det inte att göra ändringar i en redan inskickad order. Avbeställning av order kan göras via e-post senast kl. 15.00 dagen före bokad leverans.

Leverans

Vid leverans är det bra om du är hemma och kan ta emot varorna. Är ingen hemma lämnas varorna vid din dörr om det är möjligt. Kan chauffören av någon anledning inte lämna varorna vid din dörr tar vi med varorna tillbaka. En extra leveransavgift kommer då att påföras din beställning. Om leveranstiden mot förmodan skulle avvika från överenskommen tid kontaktas du per telefon av chauffören.

För privatpersoner sker endast leverans till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress.

Varor

Vi strävar alltid efter att leverera färska varor med bra hållbarhetstid. Vi garanterar alltid minst fem dagars hållbarhetstid på mejerivaror. Om en vara du beställt skulle vara slut i lager ersätter vi den med en likvärdig vara. Detta medför att priset på varan kan komma att förändas något. Om du inte vill ha ersättningsvaror anger du detta vid beställningen. På Nätlivs säljer vi inte viktvaror, alla produkter säljs till ett fast pris. På hemsidan anges en indikativ vikt och vår absoluta ambition är att leverera varor i nivå med den indikativa vikten. I undantagsfall kan det dock variera med +/- 10%.

Vi säljer inte alkoholhaltiga drycker eller tobak.

Reklamationer

Vid saknad eller felaktig vara, vänligen kontakta oss senast dagen efter leverans. Vi drar då av varans värde på nästkommande beställning, alternativt gör en inbetalning av motsvarande belopp på önskat bankkonto. Vårt ansvar är begränsat till varans värde.

Hantering av personuppgifter

Nätlivs lagrar de personliga uppgifter du angivit samt de inköp du gör. Dessa uppgifter lämnas ALDRIG vidare till tredje part i någon form.

Andreas Rosensparr AB
Ektorpsvägen 4, 131 47 Nacka
Org.nr: 556712-8508
Telefon: 08-558 09 960
E-post: stockholm[at]natlivs.se
Matboden Ektorp
När du handlar här på Nätlivs.se är det vi på Matboden Ektorp som plockar och levererar din mat. Har du frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss. Telefon: 08-558 09 960 E-post: stockholm@natlivs.se Andreas och Marcus med personal hälsar dig välkommen.
Hämta i Butik eller Hemleverans!

Hemleverans:
Nacka, Saltsjö-Boo, Saltsjöbaden, Älta, Tyresö, Trångsund, Skogås, Johanneshov, Bandhagen, Hammarbysjöstad, Gustavsberg

Hämta i Butik:
Vi erbjuder också ihop-plockning av varor för avhämtning för boende i Stockholm onsdag-fredag.

För leverans av varor på onsdagar, beställ på måndag före kl. 13.00.
För leverans av varor på torsdagar, beställ på tisdag före kl. 13.00.
För leverans av varor på fredagar, beställ på onsdag före kl. 13.00.

För närvarande tar vi endast emot kortbetalning.

Betala med kort!