Nätlivs allmänna villkor

Allmänna villkor

För att handla på Nätlivs måste du vara 18 år och myndig. Leverans som innehåller alkohol ska tas emot av en myndig person. Legitimationskontroll kan komma att ske. Även tobaksvaror medföra legitimationskontroll.

Priser

Alla priser är inklusive moms. Om priset på en vara har ändrats gäller priset som angavs när beställningen lades. Leveransavgift inklusive moms är 85 kr för privatpersoner och 120 kr för företag..

Betalning

Kontant
Vi tar av säkerhetsskäl inte emot kontantbetalning.
Kort
Kortbetalning sker med VISA/Mastercard direkt i kassan vid ordertillfället.
Nätlivs är anslutna till SveaWebPay - en del av Svea Ekonomi AB internetbaserade betaltjänst som är en av de mest säkerhetsanpassade på markanden (PCI-certifierade av både VISA och Mastercard).
Observera att vi reserverar 60 kr utöver ordersumman, detta för att vikten på varor som vägs är ungefärlig och beloppet därför kan komma att justeras något.
Faktura
Nätlivs.se erbjuder i samarbete med Svea Ekonomi möjlighet för privatpersoner och företag att handla mot 10 dagars faktura. För denna tjänst debiteras en fakturaavgift på 25 kr (inkl moms). När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer alt. organisationsnummer. Betalningsvillkor är normalt 10 dagar netto.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 2 % per månad från förfallodagen. Vid påminnelse debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år.

För privatpersoner sker endast leverans till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress.

Ändring av order

I dagsläget går det inte att göra ändringar i en redan inskickad order. Avbeställning av order kan göras per telefon eller via e-post senast kl. 15.00 dagen före bokad leverans.

Leverans

Vid leverans är det bra om du är hemma och kan ta emot varorna. Är ingen hemma lämnas varorna vid din dörr om det är möjligt. Kan chauffören av någon anledning inte lämna varorna vid din dörr tar vi med varona tillbaka. En extra leveransavgift kommer då att påföras din beställning. Om leveranstiden mot förmodan skulle avvika från överenskommen tid kontaktas du per telefon av chauffören.

Varor

Vi strävar alltid efter att leverera färska varor med bra hållbarhetstid. Vi garanterar alltid minst fem dagars hållbarhetstid på mejerivaror. Om en vara du beställt skulle vara slut i lager ersätter vi den med en likvärdig vara. Detta medför att priset på varan kan komma att förändas något. Om du inte vill ha ersättningsvaror anger du detta vid beställningen.

Reklamationer

Vid saknad eller felaktig vara, vänligen kontakta oss senast dagen efter leverans. Vi drar då av varans värde på nästkommande beställning, alternativt gör en inbetalning av motsvarande belopp på önskat bankkonto. Vårt ansvar är begränsat till varans värde.

Hantering av personuppgifter

Nätlivs lagrar de personliga uppgifter du angivit samt de inköp du gör. Dessa uppgifter lämnas ALDRIG vidare till tredje part i någon form.
Fri leverans, prova nu!
Vi vill hjälpa dig att komma igång med att handla mat på nätet så vi bjuder på din första leveransavgift, det kostar inget att prova!
När du handlar här på Nätlivs.se är det vi på Matboden Ektorp som plockar och levererar din mat.
Har du frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss. Telefon: 031-14 02 60 E-post: goteborg@natlivs.se Anders Svensson med personal hälsar dig välkommen.
Nätlivs söker nya butiker!
Vårt mål är att erbjuda hela svenska folket möjlighet att handla mat över internet. Har du en matbutik och är intresserad av att ansluta den till Nätlivs.se? Kontakta oss för mer information. E-post: info@natlivs.se
Handla mat på nätet skall vara enkelt!

Att handla mat på nätet är ett enkelt och bekvämt sätt att förenkla din vardag.

Komplett sortiment med mat online. Våra butiker är full av fantastiska erbjudanden och vi hälsar dig välkommen till oss! Njut av att handla hemma i lugn och ro så levererar vi maten när det passar dig.

Prova gärna, vi bjuder på din första leveransavgift! Kan det bli enklare?

Färdigplanerad matkasse hem till dörren!

Matkassen innehåller ingredienser till 5 goda och lättlagade middagar för 4 personer. Receptblad med tydliga instruktioner till varje rätt följer med leveransen.

Beställ enstaka matkassar när det passar!

Levererar vi hem till dig?
Betala med kort eller faktura!